Chovatelská stanice z Větrné paseky - anglický špringršpaněl a jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí
Všechna jezevčičí štěňátka jsou v tuto chvíli ve svých nových domovech! Pokud se zadaří, příští štěňátka jezevčíků dlouhosrstých trpasličích/králičích plánujeme na únor 2025!
Změna plánu - štěňátka anglických špringršpanělů plánujeme na leden 2025!
Nabídka k zadání štěňátek border teriérů - pejska a fenečky, nar. 13.9.2024 ze spojení: Olympia Ostrý lovec x Charlie z Martinčina chovu, více info na telefonním čísle: 776312032

Přejeme všem do nového roku hodně sil a zdraví!

Přejeme všem do nového roku především hodně zdraví a sil na zvládnutí všeho, co je potřeba zvládnout v novém roce, aby jsme opět mohli v klidu pracovat, těšit se z obyčejných věcí, setkat se s rodinou v klidu a bez strachu se setkávat s přáteli a s ostatními lidičkami. Potěšili jste nás přáníčkami, které jako vždy přikládáme.

Dnes slaví patnácté narozeniny bordice BUGI OSTRÝ LOVEC. Bugi je po mrtvičce, je dobře zaléčena a přejeme jí hodně zdravíčka a sil. Čtrnácté narozeniny slaví dnes špringřice BORČA z Větrné paseky - Belí. Je ve výborné zdravotní kondici a těší se ze společných procházek se svým nerozlučným partnerem RAMBEM della GIULIANA, který v tomto roce oslavil dvanácté narozeniny. V listopadu slavil jedenácté narozeniny GIULIAN z Větrné paseky. Naši milovaní bafani, buďte tu s námi co možná nejdéle!

Přejeme všem do nového roku hodně sil a zdraví! Naše Bugi předm osmi lety. Niké a Hubert z Větrné paseky a CHS od Lesní paní s Vítečkem Polly (Dianka) z Větrné paseky se svou smečkou. Weston (Bárny) z Větrné paseky Perla z Větrné paseky. Isolda (Chelsa) z Větrné paseky a její kámoš Enzo. Uriana (Meggie) Otcové našich štěňata Ingo od Stroupinského potoka a Godin z Lipových dolin Yordanka CHS Cizera, kde je dcera po Giulianovi Dina Ester Cizera. Přátelé a kamarádi jezevčíci trpasličí - králičí CHS Of Elven Star, kde i otec našich štěňat Finarfil Silmarin Xuri Stanice, kde působí naše křepelačka Chira. Její kamarádka Lentilka má zrovna takováto krásná miminka. CHS z Jinřichovských luk, kde jsou naši otcové štěňat Ice Age Dowiti´s a Great Gabe Rockdale. Jackie Ostrý lovec s dcerou. CHS Ketinela Stanice, kde působí náš křepelák Jack z Větrné paseky. Xanta (Endží) a Gloria z Větrné paseky Niké (Hyppi)Ostrý lovec se svou rodinou. A ještě Niké - Hyppi Kamarádi bordíci i páničci Nelly z Větrné paseky Lovecká smečka kamarádů. Ulrika (Mia) s kámoškou. Werron (Robinek) se svým kamarádem. A ještě jednouj Yordanka. Iran a Vigo z Větrné paseky PF od mámošky, co má tři pejsky z útulku. Pozdrav od Áji (Tami) Vesna (Naty) z Větrné paseky. Xanny se svou paní tráví vánoce i Silvestra v karanténě, moc na ně myslíme. Pegas z Větrné paseky Pegásek a jeho přítel Ben Přání a pozdrav od bordíka Nestora (Smyka) Scotty z Větrné paseky - novoroční pozdrav z Beskyd CHS Any-Bon CHS z Mařenické fořtovny Shaggy z Větrné paseky - Monty Kiruška a přáníčko.
Aktuality
Nesty z Dobrucké stáje - BZ I.c.vítěz zkoušek, LZ I.c. (vynikající psík) Leslie od Gerclínského vrchu - BZ I.c, PZ I.c.Vítěz zkoušek, VZ II.c. - 2011, vynikající fena, chápavá, trochu letec, nebojácná, prostě užásná Magic Speel Rapa Nui (beagle) ů- BZ II.c., LZ I.c. 2015, pes velmi svůj, ale výborný lovecký pes, náruživý a velmi chytrý, Lara z Chraštínského lesa - jezevčice, ZN - 75 b., BZ II.c., LZ I.c. 2015, šikovná, ovladatelná Křepelice Leslie od Gerclínského vrchu - VZ II.c, a náš Giulian VZ Ii.c. 2015 Aretha Nicol - hlásíme se rozhodčím Lupo Soví vrch - dosled divočáka
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Chovatelské stanice
Mirka Kadlecová
V lukách 1009
407 79 Mikulášovice
Tel.
602 813 706
Email
IČ:
70915008
Výcvik loveckých psů (individuální přístup, pomoc s výcvikem na požadované zkoušky, předvedení psa na požadované zkoušce), hlídání a ubytování psů (individuální přístup, možnost socializace s ostatními psy)